BORDUREN & BEDRUKKENIedere bedrukking is uniek, vandaar dat we eerst kijken wat de klant wenst om te kunnen bepalen welke druktechniek we gaan toepassen en daaruit een gepaste prijs aanbieden.


Zeefdruk
De inkt wordt door behulp van onze zeefdruk carrousel onder hoge druk aangebracht op de textiel.
Door deze techniek toe te passen gaat de inkt in de vezel van de textiel hechten.
Bij zeefdruk kunnen we tot 6 individuele kleurendrukken op maat samengesteld in ons eigen labo.
Kortom de meest kwalitatieve en duurzaamste oplossing.


Zeefdruk transfers
Is hetzelfde principe als zeefdruk, alleen wordt de inkt in spiegelbeeld aangebracht op een drager met een lijm laag en geperst op textiel. Dit wordt vooral toegepast op moeilijk bereikbare plaatsten van textiel, zoals borstzakjes of textiel met dubbelzijdige stof.
Digitale transfers (professioneel of promo)
Hoogwaardig geprinte transfers of promo versie. Hiermee kunnen we alle vormen van bedrukking en kleuren aan, zelfs hoge kwaliteit foto’s op textiel zijn geen probleem. De promo versie is ook van degelijke kwaliteit maar eerder geschikt voor kleine oplages en korte termijn, zoals (evenementen, vrijgezel party’s, …).


Flex
Dit is een folie met een stevige kleefkracht en hoge rekbaarheid. Het logo wordt uitgesneden, uitgepeld en opgeperst. Deze techniek wordt vooral toegepast bij kleinere oplages en het bedrukken van nummers en namen.


Borduurwerken
Borduren rechtstreeks op textiel of een badge die op de textiel wordt gekleefd of gestikt. De prijsbepaling wordt gehanteerd aan het aantal steken en te borduren hoeveelheid en is daarom steeds op aanvraag.


Aanleveren van uw logo in AI Illustrator of een druk klaar bestand PDF. (Vector bestand)
Heeft u nog verdere vragen of u wenst een vrijblijvende offerte?
Voor meer info contacteer Lindsy: 03 886 88 88 of info@lvd-publi.be